T-Rex, virker det?

Er T-Rex en fettforbrenner som virker? I denne artikkelen ser vi nærmere på disse slankepillene som i følge forhandleren skal gi økt fettforbrenning. Konklusjonen tar vi like godt med en gang og den er som følger. Ja, vi er overbevist og at T-Rex virker og nedenfor finner du vår begrunnelse.

Vil du kjøpe T-Rex?

T-Rex er et slankeprodukt som ikke selges som abonnement og du kan kjøpe T-Rex fra denne norske nettbutikken som tilbyr sikker betaling og konkurransedyktige priser. I denne nettbutikken kan du for øvrig også kjøpe en rekke andre helseprodukter, for eksempel proteinpulver og måltidserstattere. Når det gjelder T-Rex kan du i skrivende stund kjøpe en drøy måneds forbruk til kun 298 kroner, eller du kan kjøpe flere pakker og spare mer enn 30 prosent. NB: T-Rex er for tiden ikke tilgjengelig. Her kan du kjøpe et godt alternativ.

Ja, dette er en fettforbrenner som virker

Som nevnt er vi overbevist om at T-Rex virker mot overvekt og først og fremst kan du forvente økt fettforbrenning. Dette er imidlertid et slankeprodukt som også kan gi mer energi, dempe sultfølelsen og ikke minst gi en vanndrivende effekt. Det er en konklusjon vi begrunner med studier og annen forskning utført på de aktive ingrediensene i T-Rex og det gjelder først og fremst grønn te. T-Rex inneholder mye grønn te som bevislig øker forbrenningen.

For økt forbrenning og raske resultater

Den vanndrivende effekten til T-Rex fettforbrenner kommer fra ingrediensen Theobromine og vil gi raske resultater. For noen vil effekten også være betydelig og Theobromine gir også andre fordeler som mer energi, mer overskudd og mindre sultfølelse. Det i følge anerkjente nettsteder som Livestrong.com og progressivehealth.com. Theobromine finnes for øvrig i kakao og derfor også i sjokolade, men da er denne ingrediensen bearbeidet og derfor ikke like effektiv.

Som nevnt virker T-Rex først og fremst som et fettforbrenner og det er grønn te som sørger for dette. Faktisk sørger grønn te for økt fettforbrenning på to forskjellige måter. En av disse er gjennom å øke forbrenningen av energi, mens den andre er å øke andelen fett som forbrennes. Førstnevnte er mulig fordi forbruket av karbohydrater økes, mens sistnevnte er mulig fordi fett frigjøres fra kroppens energilager.

T-Rex inneholder mye grønn te ekstrakt og effekten er dokumentert gjennom en rekke studier, deriblant denne studien foretatt ved universitetet i Genève. Forskerne som gjennomførte studien konkluderte med at grønn te gir en slankeeffekt utover det som kan forklares ut i fra innholdet av koffein. Videre har vi denne studien som forhandleren av T-Rex henviser til, hvor virkestoffene i grønn te sørger for en betydelig økning i forbrenningen. Mer informasjon om hvordan og hvorfor grønn te virker finner du på authoritynutrition.com. Tips om hvor du kan kjøpe T-Rex finner du lenger opp på denne siden.

  • Her kan du lese om glucomannan
  • Her finner du et anbefalt slankeprodukt med glucomannan