Swiss Diet for raskere vekttap

Swiss Diet er et kvalitetsprodukt som inneholder flere dokumenterte virkestoffer og som selges uten resept. Økt fettforbrenning er en av fordelene med dette slankeproduktet og i denne artikkelen finner du blant annet tips om hvor du kan kjøpe Swiss Diet.

Slik bestiller du

Du kan kjøpe Swiss Diet fra den seriøse forhandlerens nettsider og du kan velge mellom vanlig bestilling og et abonnement. Fordelen med abonnement er at du sparer penger og at du ikke behøver å kjøpe Swiss Diet hver måned. Fordelen med et vanlig kjøp er at du ikke behøver å huske på avbestilling/oppsigelse dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd. Dersom du ønsker å kjøpe Swiss Diet er prisen 399 kroner for en måneds forbruk, mens prisen på abonnement er 100 kr lavere. NB: Produktet er utgått, for effektiv slanking anbefales glucomannan og denne slankenyheten.

Litt om dette slankeproduktet

Swiss Diet selges som nevnt av en seriøs forhandler og inneholder kun naturlige ingredienser. Det betyr at Swiss Diet kan selges reseptfritt og at prisen er forholdsvis lav. Nedenfor kan du lese litt om slankeeffekt og om noen av ingrediensene og det mest interessante er at flere av disse har en gode dokumentert slankeeffekt. De aktive ingrediensene i Swiss Diet er koffein, bringebær keton, afrikansk mango, acai, resveratrol, eplesidereddik, tare, og grapefrukt.

Slik virker Swiss Diet

I følge forhandleren er Swiss Diet et slankeprodukt som kan øke fettforbrenningen med opp mot 60 prosent. Det er mulig fordi Swiss Diet kan gi økt metabolisme, økt fettforbrenning, mer energi og reduser appetitt. Ut i fra den forskningen som er foretatt på de aktive ingrediensene fremstår dette som troverdige påstander og vi anser det som overveiende sannsynlig at Swiss Diet vil bidra til vektreduksjon, først og fremst gjennom økt fettforbrenning.

Naturlige ingredienser med god slankeeffekt

Vi begynner med noen ord om afrikansk mango som er en av de mest interessante ingrediensene i Swiss Diet, blant annet fordi effekten er forholdsvis godt dokumentert. I en relevant studie som er omtalt på nettstedet herbwisdom.com oppnådd faktisk testdeltakerne som fikk ekstrakt fra afrikansk mango et vekttap som var 5 ganger større en det kontrollgruppen oppnådde og disse resultatene støttes langt på vei av en annen studie omtalt på drugs.com.

Du kan kjøpe den effektive slankemedisinen Xenical på nett

Bringebær keton og koffein er to andre ingredienser i Swiss Diet og begge disse er kjent som såkalte fettforbrennere. Bringebær keton kan i følge forskning omtalt på livescience.com øke frigjøringen av et proteinhormon som styrer flere av kroppens metabolske prosesser, mens koffein kan sørge for at mer fett frigjøres fra kroppens fettlager og så forbrennes som energi. Koffein vil i tillegg sørge for at du får mer energi, noe du kan lese mer om i oversikten slankemidler.

Swiss Diet inneholder også resveratrol (finnes blant annet i rødvin) som i følge forskning sørger for økt fettforbrenning, samt den kjente slankeingrediensen grapefrukt som i følge BBC kan gi en merkbar slankeeffekt. Vi avslutter med noen ord om tare som i følge japanske forskere kan gi et betydelig vekttap. Les mer om slankeeffekten fra tare her.

Dersom du ønsker å kjøpe Swiss Diet finner du informasjon om bestilling lenger opp i denne artikkelen. Dersom Swiss Diet ikke er slankeproduktet for deg anbefaler vi at du leser vår omtale av NediVekt som inneholder glucomannan, samt vår omtale av grønn kaffe kapsler.