Royal Burner med glucomannan

Tusenvis av nordmenn har god erfaring med glucomannan og nå har det kommet et nytt slankeprodukt som kan gjøre slankingen enda enklere. Royal Burner inneholder nemlig ikke bare glucomannan, men også noen av de mest effektive fettforbrennerne som finnes.

Pris og bestilling

Royal Burner er et reseptfritt slankeprodukt som selges direkte fra forhandlerens egne nettsider. Det gir lave kostnader og dermed lav pris til oss kunder. I skrivende stund er prisen for en måneds forbruk kun 299 kroner og det er meget rimelig for et kvalitetsprodukt som Royal Burner. Dersom du ønsker hjelp til å gå ned i vekt kan du bestille Royal Burner direkte fra forhandleren og der finner du mer informasjon om produktet og salgsbetingelsene.

Royal Burner for gode erfaringer

En effektiv kombinasjon av ingredienser sørger for at Royal Burner virker og her snakker vi virkelige om kvalitet. Det finnes i skrivende stund ingen slankeprodukter som kan måle seg med Royal Burner, en påstand vi begrunner med mange, effektive og godt dokumenterte ingredienser. Disse ingrediensene som du kan lese om nedenfor er glucomannan, afrikansk mango, grønn kaffe, krom, bringebærekstrakt (ketoner) og Vitamin B3.

Hvilken effekt kan du forvente?

Glucomannan hjelper mot sultfølelsen. Det er noe tusenvis av mennesker har god erfaring med og dette er naturligvis em av fordelene med Royal Burner. Du vil begynne å kjenne metthetsfølelse allerede før et måltid og metthetsfølelsen vil vare lengre enn normalt. Ved hjelp av Royal Burner blir det med andre ord enklere å kutte kalorier og innholdet av krom forsterker denne effekten. Krom har nemlig en stabiliserende effekt på blodsukkeret og det betyr at mange vil oppleve at søtsuget forsvinner.

Dersom du forsøker Royal Burner kan du også forvente økt fettforbrenning og flere av de aktive ingrediensene bidrar til dette. To av disse er afrikansk mango og bringebær ekstrakt som stimulerer et viktig fettforbrennende hormon med navnet adiponectin. Videre sørger også grønn kaffe for økt fettforbrenning, både gjennom å øke energiomsetningen, samt gjennom å øke andelen fett som forbrennes.

Ekstrakt fra grønne kaffebønner har også en annen viktig egenskap og da tenker vi på redusert opptak av karbohydrater. Royal Burner vil med andre ord også sørge for at en del av karbohydratene du spiser aldri ender opp som kroppsfett. Vitamin B3 som er den siste ingrediensen i Royal Burner er for øvrig tilsatt fordi den er viktig for kroppens energiomsetning.

Godt dokumentert effekt

Royal Burner inneholder som nevnt godt dokumenterte ingredienser og det finnes ingen grunn til å betvile slankeeffekten. Svært mange mennesker har da også gode erfaringer med ingredienser som grønn kaffe, afrikansk mango og ikke minst glucomannan. Informasjon om forskning på slankeeffekten fra glucomannan finner du i en rekke artikler vi har publisert og her kan du lese om forskning på effekten fra afrikansk mango. Slankeeffekten fra krom kan du lese om her og studier som beviser at grønn kaffe virker finner du her.