RedXForte mot overvekt

RedXForte er slankepiller med fire aktive ingredienser som er satt sammen for å gi best mulig effekt mot overvekt. Blant annet finner vi ingrediensen NeOPuntia som har samme effekt og er like effektiv som XLS Medical Fatbinder, kjent fra drøssevis av TV-reklamer.

Hvordan bestille RedXForte?

Som de fleste andre reseptfrie slankeprodukter selges RedXForte kun via internett og det betyr hyggelige priser. Faktisk er prisen på RedXForte under halvparten av prisen for XLS Medical Fatbinder og du betaler i skrivende stund kr 249,- for en måneds forbruk. Du kan bestille RedXForte fra forhandlerens informative nettsider og der finner du også et meget godt tilbud på dette slankeproduktet. Legg merke til at RedXForte selges som et bindingsfritt abonnement. NB: Produktet er utgått. Vi anbefaler denne nyheten som virkelig blokkerer mye fett og som er CE-sertifisert.

Litt om dette slankeproduktet

Acai, krom, NeOpuntia og fucoxanthin er de fire aktive ingrediensene i RedXForte og alle disse er helt naturlige. Dette er med andre ord et naturlig slankeprodukt som selges reseptfritt som kosttilskudd og legg i den sammenheng merke til at RedXForte blir produsert på en GMP standardisert fabrikk, noe som garanterer for kvaliteten.

Slankeproduktet som binder fett

NeOpuntia fremstår som den desidert mest interessant ingrediensen i RedXForte og faktisk virker den nøyaktig på samme måte som den aktive ingrediensen i XLS Medical Fatbinder som heter Litramine. Begge disse fiberkompleksene er utviklet fra den samme planten og begge binder og fjerner opptil 28 prosent av fettet vi får i oss. Dersom du ønsker det mest effektive, fettbindende slankeproduktet bør du for øvrig lese vår artikkel om Xenical Orlistat, Dersom du ønsker å kutte kalorier anbefales glucomannn som du kan lese mer om her.

Økt forbrenning og redusert søtsug

De andre ingrediensene i RedXForte forsterker slankeeffekten fra NeOpuntia og i tillegg har vi alle helsefordelene som kan oppnås ved inntak av Acai. Bedre fettforbrenning og redusert søtsug er det krom sørger for og forklaringen er den stabiliserende effekten på blodsukkeret. Økt forbruk av kalorier og derigjennom økt fettforbrenning er det fucoxanthin sørger for. Sistnevnte utvinnes for øvrig fra brunalgen Wakame som finnes i sjøen.

Lovende forskning

På nett finnes det en god del informasjon om studier foretatt på ingrediensene i RedXForte og det gjelder ikke minst for det patenterte ekstraktet NeOpuntia som er utviklet ved BioSerae Laboratories i Frankrike. Der ble blant annet en overbevisende klinisk studie gjennomført og her kan du lese mer om dette ekstraktet. Etter det vi kjenner til har BioSerae Laboratories skiftet navn til Nexira Health. Informasjon om forskning og slankeeffekten fra fucoxanthin kan du finne på denne siden og informasjon om helsefordelene med acai finner du her.