NediVekt med glucomannan og krom

NediVekt er en bestselger som i tillegg til glucomannan inneholder ingrediensen krom som blant annet kan dempe søtsuget. Dette er med andre ord et slankeprodukt for deg som ønsker hjelp til å kutte kalorier og på den måten bli slankere.

Slik kan du bestille Nedivekt

Etter det vi kjenner til er det kun mulig å kjøpe NediVekt på nett og det kan du gjøre fra forhandlerens nettsider. Der finner du også utfyllende informasjon om dette produktet, samt et godt tilbud som gir deg en måneds forbruk av NediVekt til halv pris. Ordinær pris er 398 kroner med frakt inludert og dermed sparer du nesten 200 kroner. Legg merke til at NediVekt selges som et bindingsfritt abonnement, samt at dette slankeproduktet selges av en anerkjent norsk forhandler.

Kort om dette slankeproduktet

NediVekt er et kosttilskudd som først og fremst er basert på den EU-godkjente ingrediensen glucomannan som utvinnes fra en plante med navnet Konjac. I tillegg er det også benyttet krom, en ingrediens som du kan lese mer om nedenfor. Utfyllende informasjon finner du på forhandlerens nettsider, men legg merke til følgende. Det er viktig at NediVekt tas før måltider og da sammen med rikelig med vann.

Slik virker det

Årsaken til at NediVekt bør inntas sammen med rikelige mengder vann er som følger. Glucomannan kan ta til seg mange, mange ganger sin egen vekt i vann og når det skjer dannes det en geleaktig masse i magen. Denne massen vil så sørge for at metthetsfølelsen setter inn allerede før du begynner å spise og dermed vil det bli langt enklere å spise mindre.

Om ingrediensene som er benyttet

Glucomannan er den desidert viktigste ingrediensen i NediVekt og dette er faktisk den eneste naturlige ingrediensen som EU gjennom sitt panel for matsikkerhet har godkjent for anbefaling til slanking. Det er et kvalitetsstempel som sier mye om god dokumentasjon og en betydelig slankeeffekt. Den andre aktive ingrediensen i NediVekt er som nevnt krom og i følge NYU Medical Center kan denne ingrediensen ha en stabiliserende effekt på blodsukkeret, noe som blant annet kan hjelpe mot suget etter noe søtt.

Vår mening

NediVekt selges av en seriøs forhandler og det finnes ingen tvil om at ingrediensen glucomannan virker. Vi anbefaler derfor mer enn gjerne NediVekt, spesielt til deg som sliter med å kutte kalorier. Dette er et slankeprodukt som med fordel kan benyttes sammen med lavkaloridietter, men pass på at så du ikke overdriver. Et for lavt inntak av kalorier kan gi mangel på næringsstoffer, mangel på energi og på sikt føre til redusert forbrenning.

  • Klikk her for å lese om slankeprodukter uten glucomannan
  • Klikk her for å lese om et annet produkt med glucomannan
  • Klikk her for å lese om en effektiv slankemedisin
  • Klikk her for å lese om nyheten Metaburn