Konjakrot og glucomannan

Slank med konjac, slanketabletter med glucomannan, ned i vekt med konjakrot. Kjært barn har mange navn og helt siden EU sin godkjennelse av denne slankeingrediensen har det dukket om en rekke slankeprodukter med forskjellige navn.

Er du forvirret?

Da er du garantert ikke alene og årsaken til forvirringen er at slankeprodukter som egentlig inneholder det samme virkestoffet markedsføres med forskjellige navn. Konjak, konjac, konjakrot og glucomannan er med andre ord det samme når vi snakker slanking og det betyr følgende. Slankepiller med konjakrot er det samme som slankepiller med glucomannan.

Dette er forklaringen

Glucomannan er kostfibre som utvinnes fra roten på en plante med navnet konjac (konjak) også kalt konjakrot. Det er den enkle forklaringen på hvorfor disse navnene brukes litt om hverandre og i forhold til slanking er som nevnt navneforskjellene uviktige. Konjakrot er for øvrig en asiatisk plante som du kan lese mer om på wikipedia og her kan du lese mer om helsefordelene.

Konjakrot slankepiller

Dersom du ønsker å gå ned i vekt ved hjelp av konjakrot slankepiller finnes det flere gode alternativer og vi anbefaler dette kosttilskuddet for deg som ønsker et slankeprodukt som utelukkende bygger på konjakrot (glucomannan). Dersom du i tillegg ønsker hjelp til å dempe søtsuget anbefales bestselgeren NediVekt og dersom du også ønsker å sette fart på fettforbrenningen anbefales Royal Burner som blant annet inneholder konjakrot og grønne kaffebønner.

Som omtalt i en rekke artikler her på Alt om Glucomannan virker konjakrot (glucomannan) ved å ta til seg store mengder vann i magesekken og på den måte øke metthetsfølelsen. Faktisk vil du begynne å bli mett allerede før du har begynt å spise, noe som gjør det langt enklere å kutte kalorier.

Konjakrot erfaringer

På de stor troverdige helsenettstedene er det stort sett brukervurderinger av legemidler som finnes og det er derfor vanskelig å finne ut hvilken erfaring brukere har med konjakrot. En del positive tilbakemeldinger på forskjellige forum har vi imidlertid funnet og slankeprodukter som NediVekt får mange gode tilbakemeldinger. Det vi har funnet av informasjon hvor brukere har delt sine konjakrot erfaringer indikerer at dette slankeproduktet virker, noe som for øvrig er godt dokumentert. Les mer om erfaringer med konjakrot og glucomannan. Sjekk menyen for tips om andre slankeprodukter som GreenLig.