Koffeinpiller uten resept

Du kan kjøpe koffeinpiller uten resept helt lovlig fra norske forhandlere og vi anbefaler produktet Max Caffeine som inneholder maks tillatt døgndosering. Det er rimelige koffeinpiller som du enkelt og trygt kan bestille på nett.

Hvordan kjøpe koffeinpiller?

Koffeinpiller som Max Caffeine kan kjøpes uten resept og forklaringen på det finnes du nedenfor. Når det gjelder Max Caffeine kan du kjøpe disse koffeintablettene fra forhandlerens nettsider og en måneds forbruk koster i skrivende stund 269 kroner og da er frakt inkludert. Dersom du er ny kunde kan du i tillegg benyttet deg av et tilbud på Max Caffeine som gir ned mot halv pris. Legg merke til at Max Caffeine selges som er abonnement, men at abonnementet er bindingsfritt.

NB: Max Caffeine selges ikke lenger, men fra denne nettbutikken kan du lovlig kjøpe sterke Guarana-piller. Guarana inneholder mye koffein, blant annet sammenlignet med kaffebønner.

Derfor kan du kjøpe uten resept

Forklaringen på hvorfor du kan kjøpe koffeinpiller som Max Caffeine uten resept er som følger. Dette er koffeintabletter som inneholder koffein hentet fra naturlige kilder og derfor snakker vi her om et kosttilskudd. Produkter med syntetisk koffein anses derimot som legemidler og kan for eksempel ikke selger reseptfritt på nett. Legg merke til at naturlig koffein skal være minst like effektiv som syntetisk koffein.

Fordeler med koffein

Bedre ytelsesevne i forbindelse med trening, bedre konsentrasjonsevne i forbindelse skolearbeid, evnen til å holde seg våken lenger, samt økt overvåkenhet er noen av årsakene til at koffeinpiller benyttes og i tillegg kan Max Caffeine fungere som et slankeprodukt. Forklaringen på sistnevnte er at koffein både kan sørge for økt energiforbruk, samt at fett frigjøre og forbrennes som energi.

Koffein virker garantert

Hvorvidt det å benytte koffeinpiller er sunt skal vi ikke uttale oss om og på dette området viser forskning motstridende resultater. Det vi derimot skal uttale oss om er hvorvidt koffein virker og svaret på det er et ubetinget ja. Til tross for enkelte skeptikere finnes det ingen tvil om at koffein for eksempel har en oppkvikkende effekt, hjelper mot tretthet og gir økt prestasjonsevne.

Det er ikke tilfeldig at mange av verdens beste syklister drikker cola under de tøffeste sykkelløpene. Det er ikke tilfeldig at flere av verdens beste langrennsløpere benytter koffeinholdige drikke, for eksempel under 5-mila. En rekke studier viser også at koffein gir økt prestasjonsevne og økt utholdenhet. En slik studie er omtalt på dette nettstedet og her kan du lese mer om koffeinpiller og dokumentert effekt.

Når det gjelder slankeeffekten fra koffeinpiller er den også forholdsvis godt dokumentert, men dersom du kun er ute etter et slankeprodukt finnes det bedre alternativer. Det skyldes at slankeeffekten fra koffein er noe begrenset og nedenfor finner du noen gode alternativer som inkluderer glucomannan. En av studiene som har påvist slankeeffekten fra koffeinpiller ble for øvrig foretatt av forskere ved Universitet i Maastricht, Nederland og her kan du lese mer om denne studien.

Dersom du er på jakt etter et slankemiddel anbefaler vi NediVekt som inneholder glucomannan og krom, samt GlucoMax som også inneholder glucomannan. Et annet godt alternativ er slankemiddelet CoffeForte som blant annet inneholder fettforbrennere som grønn te og grønne kaffebønner. Tips om bestilling av koffeinpiller uten resept finner du i første avsnitt.

  • Klikk for tips om slankepiller
  • Klikk for tips om More Man
  • Klikk for tips om karboblokkere
  • Klikk for tips om glucomannan
  • Klikk for tips om RedXForte