Virker GlucoTrim og GreenLiq?

GlucoTrim og GreenLiq er den perfekte slankepakken for deg som vil gå ned i vekt ved hjelp av glucomannan og grønn te. Det er to ingredienser som beviselig gir en betydelig slankeeffekt og som svært mange nordmenn benytter.

Hvordan kjøpe GlucoTrim og GreenLiq?

Du kan kjøpe GlucoTrim og GreenLiq direkte fra forhandlerens nettsider og som mange andre slankeprodukter selges denne slankepakken som en leveringstjeneste. Det er imidlertid ikke knyttet bindingstid til kjøpet og det gjelder også for det gode tilbudet forhandleren gir. Nye kunder kan nå bestille en hel måneds forbruk av GlucoTrim og GreenLiq til kun 98 kroner. Ordinær pris er for øvrig 349 kroner for begge produktene, noe som er meget rimelig. NB: GreenLiq har blitt erstattet med Garcinia+ for enda bedre slankeeffekt

Kort om dette slankeproduktet

GlucoTrim og GreenLiq er en slankepakke med to naturlige slankeprodukter, hvorav det ene inneholder EU-godkjente glucomannan og det andre inneholder grønn te. Det er to av de best dokumenterye slankende ingrediensene som finnes og det kan du lese mer om i de neste avsnittene. Ellers er som nevnt dette to naturlige slankeprodukter og de kan derfor kjøpes reseptfritt.

Derfor virker GlucoTrim og GreenLiq

Økt forbrenning og redusert inntak av kalorier. Det er som kjent to effektive metoder for å gå ned i vekt og denne slankepakken bidrar med begge deler. I tillegg kan glucomannan i følge enkelte studier ta til seg og fjerne fett, noe som ytterligere forsterker slankeeffekten. Videre er det slik at begge disse produktene kan gi andre helsefordeler og GlucoTrim kan for eksempel ha en positiv effekt på kolesterolnivået, mens GreenLiq inneholder antioksidanter som styrker immunforsvaret.

GlucoTrim bygger på den EU-godkjente ingrediensen glucomannan og når du tar GlucoTrim vil du raskt merke økt metthetsfølelse. Det betyr at du langt enklere kan kutte kalorier og denne effekten forsterkes av at metthetsfølelsen varer lengre enn vanlig. Videre viser som nevnt enkelte studier at glucomannan kan ta til seg og fjerne fett som vi får i oss gjennom kostholdet. GlucoTrim er med andre ord et slankemiddel som virker på flere måter og effekten er meget godt dokumentert. Her kan du lese mer om EU sin godkjennelse av glucomannan og her kan du lese om en av mange relevante studier.

GreenLiq bygger som navnet tilsier på den veldokumenterte ingrediensen grønn te som er kjent for å gi en rekke helsefordeler, inkludert vektreduksjon. Faktisk kan GreenLig bidra til vektreduksjon på tre forskjellige måtet og den best dokumenterte er økt forbruk av kalorier. Blant annet har Sveitsiske forskere påvist dette gjennom en meget grundig studie hvor deltakerne ble isolert i lufttette kammer og så nøye overvåket i 24 timer. I tillegg kan grønn te både redusere søtsuget slik at usunn småspising unngås, samt stimulere fettforbrennende hormoner. Her kan du lese mer om slankeeffekten fra grønn te.

  • Les om Carb No More
  • Les om Xenical
  • Les om Coffee og Konjac