Glucomannan Plus virker

Glucomannan Plus er et nytt kosttilskudd for vektreduksjon som inneholder slankesuksessen glucomannan. Dette er med andre ord først og fremst et slankeprodukt som hjelper deg å kutte kalorier og effekten er godt dokumentert.

Hvordan kjøpe Glucomannan?

Det er i skrivende stund kun mulig å kjøpe Glucomannan Plus på nett og denne nettbutikken har i skrivende stund enerett på dette produktet. Det er en populær nettbutikk som har spesialisert seg på slankeprodukter og de tilbyr gode priser. Rask og diskret levering, samt fri frakt ved ordre over 499 kroner er andre fordeler. Glucomannan Plus er et kvalitetsprodukt og en av de sterkeste utgavene som finnes. Prisen avhenger av hvor mye du bestiller, men starter på 279 kroner.

Kort om dette kosttilskuddet

Glucomannan Plus er et kosttilskudd som inneholder krom for dempet søtsug, samt glucomannan for økt metthetsfølelse. Det betyr at det blir langt enklere å kutte kalorier og i tillegg indikerer studier at krom også kan øke fettforbrenningen, mens glucomannan kan ta til seg og fjerne fett. Legg merke til at slankeprodukter med glucomannan skal tas sammen med rikelige mengder vann, samt at dette er er et naturlig slankeprodukt som du derfor kan kjøpe uten resept.

Slik er slankeeffekten

Glucomannan Plus hjelper mot sultfølelse og søtsug og sistnevnte er mulig fordi krom har en stabiliserende effekt på insulinnivået, noe som også kan stimulere til økt fettforbrenning. (Et høyt insulinnivå betyr i følge NYU Medical Center redusert forbrenning og motsatt). Forklaringen på at dette produktet virker mot sultfølelsen er at glucomannan tar til seg store mengder vann og i magesekken vil det dannes en masse som gir metthetsfølelse uten at du har spist.

Dersom du tar Glucomannan Plus litt før et måltid vil du med andre ord begynne å bli mett allerede før du begynner å spise. Videre er det slik at glucomannan i følge ny forskning forsinker fordøyelsesprosessen slik at metthetsfølelsen varer lengre. Legg også merke til at det i følge webmd.com har blitt foretatt studier som viser at glucomannan kan binde til seg og fjerne fett fra maten vi spiser.

Vi mener

Glucomannan Plus fremstår som et av de mest effektive og mest troverdige slankeproduktene som finnes og disse slankepillene bør absolutt gi gode erfaringer. I følge studier kan glucomannan øke vektreduksjonen med 50-80 prosent og i tillegg inneholder som nevnt dette slankeproduktet også krom. Glucomannan er for øvrig den best dokumenterte naturlige slankeingrediensen som finnes og den eneste som er godkjent av EU. Mer presist er det EFSA som har godkjent at glucomannan anbefales til slanking og en slik godkjennelse har aldri tidligere blitt gitt. EFSA tilsvarer for øvrig det norske Mattilsynet.

Tips om hvor du kan kjøpe Glucomannan Plus finnes lenger opp på denne siden, mens du finner tips om andre kosttilskudd på siden helseprodukter.org. Dersom du ønsker å forsøke et kosttilskudd for økt fettforbrenning anbefales artikkelen CoffeeForte og dersom du ønsker å lese om en effektiv slankemedisin som du kan få via fastlege anbefales artikkelen Xenical Orlistat.