Effektiv slanking med GlucoMax

Dersom du er på jakt etter et slankeprodukt som garantert virker bør du definitivt vurdere GlucoMax, et kosttilskudd som utelukkende bygger på den EU-godkjente ingrediensen glucomannan. Nedenfor kan du blant annet lese om et godt tilbud på GlucoMax og du kan lese om hvorfor dette kosttilskuddet virker effektivt mot overvekt.

Vil du bestille GlucoMax?

I skrivende stund er det kun mulig å bestille GlucoMax fra forhandlernes nettsider og der finner du et meget godt tilbud på dette kosttilskuddet. Tilbudet som i skrivende stund er bindingsfritt gir halv pris på en måneds forbruk og du tilbys gratis frakt. GlucoMax selges for øvrig som et abonnement, noe som er en fordel. Et slankeprodukt må nemlig benyttes over tid dersom ønsket resultat skal kunne oppnås. NB: Glucomax selges ikke lenger, men du kan bestille det identiske slankemiddelet Glucomannan Plus som vi har omtalt her.

Slik virker GlucoMax

GlucoMax bygger som nevnt på den EU-godkjente ingrediensen Glucomannan som kan bidra til vektreduksjon på flere måter og slankeeffekten er svært godt dokumentert, noe som blant annet har ført til positiv omtale fra NRK, samt den nevnte godkjennelsen fra EU. Når det gjelder virkemåte er det først og fremst økt metthetsfølelse som gjelder og kort forklart kan vi si at man ved hjelp av GlucoMax kan gå ned i vekt uten sultfølelse.

Det er mulig fordi glucomannan er kostfibre som tar til seg 50 – 200 ganger sin egen vekt i vann og når dette skjer i magesekken dannes en masse som gir metthetsfølelse. Dersom GlucoMax inntas før et måltid vil du med andre ord allerede være halvmett når du begynner å spise, noe som naturligvis vil medføre at kaloriinntaket reduseres og det er som kjent en meget effektiv slankemetode. Glucomannan fibrene og massen som dannes vil for øvrig forlate kroppen på en naturlig måte.

I tillegg til økt metthetsfølelse som følge av at den nevnte massen dannes, har amerikanske forskere også funnet ut at glucomannan sørger for at metthetsfølelsen varer lenger, samt at den kan dempe appetitten. GlucoMax er med andre ord kosttilskuddet for deg som ønsker å gå ned i vekt, men som sliter med å kutte kalorier. Legg også merke til at Glucomannan i følge enkelte studier også kan ta til seg og fjerne fett, noe som betyr enda mer effektiv slanking.

Dette kosttilskuddet funker

At GlucoMax kosttilskudd virker mot overvekt finnes det ingen tvil om. Slankeeffekten fra glucomannan er nemlig meget godt dokumentert og som nevnt har det gitt en godkjennelse fra EU. Denne godkjennelsen som går ut på at glucomannan kan markedsføres med en slankende effekt er helt unik og sier det meste om hvor god dokumentasjon som finnes. Godkjennelsen er for øvrig gitt av EFSA som tilsvarer det norske Mattilsynet og her kan du lese mer. Et av mange studiene som har påvist slankeeffekten finnes for øvrig omtalt her og tips om hvor du kan bestille GlucoMax finnes lenger opp i denne artikkelen.