ChiliTrim med glucomannan

Tusenvis av nordmenn har god erfaring etter å ha slanket seg med glucomannan og nå får du dette unike slankemiddelet i kombinasjon med chili og krom. Det gir en enda bedre slankeeffekt som er helt unikt og ChiliTrim kommer garantert til å bli en bestselger.

Vil du kjøpe ChiliTrim?

I skrivende stund kan du kun kjøpe ChiliTrim fra denne norske nettbutikken som har spesialisert seg på helseprodukter. De tilbyr gode priser og i skrivende stund kan du kjøpe en måneds forbruk av ChiliTrim til kun 249 kroner. Dette tilbudet er totalt uten forpliktelser og ChiliTrim selges ikke som et abonnement. Ordinær pris for en måneds forbruk er for øvrig 349 kroner. Du skal lete lenge for å finne like mye og like god slankeeffekt til den prisen!

Dette produktet funker

Det finnes i dag en rekke slankeprodukter som beviselig virker, men få om noen kan måle seg med ChiliTrim som inneholder en unik kombinasjon av ingredienser. Disse ingrediensene har mange gode erfaring med å benytte hver for seg. Glucomannan for å kutte kalorier, krom for å dempe søtsuget og chili for å øke forbrenningen. Med ChiliTrim får du med andre ord både i pose og sekk og du slipper å benytte flere forskjellige slankeprodukter.

Chili øker forbrenningen

En rekke studier viser at chiliekstrakt tatt som piller/kaplser gir økt forbrenning og effekten er betydelig. De forskjellige studiene viser en daglig økning i kaloriforbruket på 100 – 300 kcal og det tilsvarer 5 – 15 kilo fett i løpet av et år. ChiliTrim kan med andre ord utgjøre en stor vektforskjell og chili bidrar til å øke forbrenningen på minst to måter.

Hovedforklaringen på hvorfor chili kan øke forbrenningen så mye er noe som kalles metabolsk termogenese. Kort forklart øker chili den mengden energi (kalorier) som går med til kroppens varmeproduksjon. Det er en prosess som krever mye energi og det er som nevnt snakk om en betydelig økt forbrenning. Her kan du lese mer om slankeeffekten fra chili

ChiliTrim for kalorikutt

ChiliTrim kan som nevnt også hjelpe deg med å kutte kalorier og en del av æren for det kan tilskrives krom som virker ved å stabilisere blodsukkeret. Resultatet er mindre søtsug og dermed blir det enklere å unngå søtsaker og usunn småspising. Den viktigste bidragsyteren er imidlertid glucomannan som er et helt unikt slankemiddel.

Glucomannan er en ingrediens som sørger for at ChiliTrim motvirker sultfølelsen og effekten er meget god. Faktisk er det slik at du vil begynne å føle deg mettere allerede før du spiser, dersom du bruker ChiliTrim. Forklaringen på denne gode effekten er at glucomannan er kostfibre som sveller opp og tar stor plass i magen. Her har vi lagt ut mer informasjon om fordelene med glucomannan.

Denne karboblokkeren funker